• <nav id="w8uuk"></nav>
  • <menu id="w8uuk"><strong id="w8uuk"></strong></menu>
    <nav id="w8uuk"></nav>
    <menu id="w8uuk"><strong id="w8uuk"></strong></menu>
  • 英語四級 學英語,練聽力,上聽力課堂! 注冊 登錄
    > 英語四級 > 英語四級教程mp3 > 大學英語四級考試(CET4)歷年真題聽力 >  第47課

    大學英語四級考試(CET4)歷年真題聽力2019年12月英語四級真題聽力:第2套

    所屬教程:大學英語四級考試(CET4)歷年真題聽力

    瀏覽:

    qinting

    2020年10月10日

    手機版
    掃描二維碼方便學習和分享
    https://online1.tingclass.net/lesson/shi0529/0000/406/20191202.mp3
    https://image.tingclass.net/statics/js/2012

    Section A News Report
    Directions: In this section, you will hear three news reports. At the end of each news report, you will hear two or three questions. Both the news report and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C) and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

    Questions 1 and 2 are based on the news report you have just heard.
    1. A) The number of male nurses has gone down.
    B) There is discrimination against male nurses.
    C) There is a growing shortage of medical personnel.
    D) The number of nurses has dropped to a record low.
    2. A) Working conditions.
    B) Educational system.
    C) Inadequate pay.
    D) Cultural bias.

    Questions 3 and 4 are based on the news report you have just heard.
    3. A) He fell out of a lifeboat.
    B) He was almost drowned.
    C) He lost his way on a beach.
    D) He enjoyed swimming in the sea.
    4. A) The lifeboats patrol the area round the clock.
    B) The beach is a good place to watch the tide.
    C) The emergency services are efficient.
    D) The beach is a popular tourist resort.

    Questions 5 to 7 are based on the news report you have just heard.
    5. A) It climbed 25 storeys at one go.
    B) It broke into an office room.
    C) It escaped from a local zoo.
    D) It became an online star.
    6. A) Release it into the wild.
    B) Return it to its owner.
    C) Send it back to the zoo.
    D) Give it a physical checkup.
    7. A) A racoon can perform acts no human can.
    B) A racoon can climb much higher than a cat.
    C) The racoon did something no politician could.
    D) The raccoon became as famous as some politicians.

    Section B Conversation
    Directions: In this section, you will hear two long conversations. At the end of each conversations you will hear four questions. Both the conversations and the question-s will be spoken only once. After you hear a question. You must choose the best answer from the four choices marked A), B), C)and D). Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

    Questions 8 to 11 are based on the conversation you have just heard.
    8. A) She received a bonus unexpectedly.
    B) She got a well-paying job in a bank.
    C She received her first monthly salary.
    D) She got a pay raise for her performance.
    9. A) Two decades ago.
    B) Several years ago.
    C) Just last month.
    D) Right after graduation.
    10. A) He sent a small check to his parents.
    B) He treated his parents to a nice meal.
    C) He took a few of his friends to a gym.
    D) He immediately deposited it in a bank.
    11. A) Join her colleagues for gym exercise.
    B) Visit her former university campus.
    C) Buy some professional clothes.
    D) Budget her salary carefully.

    Questions 12 to 15 are based on the conversation you have just heard.
    12. A) He has just too many things to attend to.
    B) He has been overworked recently.
    C) He has a difficult decision to make.
    D) He has just quarreled with his girlfriend.
    13. A) Turn to his girlfriend for assistance.
    B) Give priority to things more urgent.
    C) Think twice before making the decision.
    D) Seek advice from his family and advisor.
    14. A) His girlfriend does not support his decision.
    B) He is not particularly keen on the job offered.
    C) He lacks the money for his doctoral program.
    D) His parents and advisor have different opinions.
    15. A)They need time to make preparations.
    B) They haven't started their careers yet.
    C) They need to save enough money for it.
    D) They haven't won their parents' approval.

    Section C Passage
    Directions: In this section, you will hear three passages. At the end of each passage, you will hear three or four questions. Both the passage and the questions will be spoken only once. After you hear a question, you must choose the best answer from the four choices marked A), B), C)and D).Then mark the corresponding letter on Answer Sheet 1 with a single line through the centre.

    Questions 16 to 18 are based on the passage you have just heard.
    16. A) Expressing ideas and opinions freely.
    B) Enriching social and intellectual lives.
    C) Acquiring information and professional knowledge.
    D) Using information to understand and solve problems.
    17. A) Traveling to different places in the world.
    B) Playing games that challenge one's mind.
    C) Improving mind-reading strategies.
    D) Reading classic scientific literature.
    18. A) Participate in debates or discussions.
    B) Expose themselves to different cultures.
    C) Discard personal biases and prejudices.
    D) Give others freedom to express themselves.

    Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
    19. A) Why dogs can be faithful friends of humans.
    B) The nature of relationships between dogs.
    C) The reason a great many people love dogs.
    D) How dogs feel about their bonds with humans.
    20. A) They behave like other animals in many ways.
    B) They have an unusual sense of responsibility.
    C) They can respond to humans' questions.
    D) They can fall in love just like humans.
    21. A) They stay with one partner for life.
    B) They have their own joys and sorrows.
    C) They experience true romantic love.
    D) They help humans in various ways.

    Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
    22. A) A rare animal.
    B) A historical site.
    C) A cow bone.
    D) A precious stone.
    23. A) Dating it.
    B) Preserving it.
    C) Measuring it.
    D) Identifying it.
    24. A) The channel needs to interview the boy.
    B) The boy should have called an expert.
    C) The boy's family had acted correctly.
    D) The site should have been protected.
    25. A) Conduct a more detailed search.
    B) Ask the university to reward Jude.
    C) Search for similar fossils elsewhere.
    D) Seek additional funds for the search.


    1. A
    2. D
    3. B
    4. C
    5. D
    6. A
    7. C
    8. C
    9. A
    10. B
    11. A
    12. C
    13. D
    14. D
    15. B
    16. D
    17. B
    18. A
    19. B
    20. D
    21. A
    22. C
    23. B
    24. C
    25. A

    內容來自 聽力課堂網:http://www.putheti.com/show-5406-482456-1.html
    用手機學英語,請加聽力課堂微信公眾號:tingclass123
    用戶搜索

    瘋狂英語 英語語法 新概念英語 走遍美國 四級聽力 英語音標 英語入門 發音 美語 四級 新東方 七年級 賴世雄 zero是什么意思

    • 頻道推薦
    • |
    • 全站推薦
    • 廣播聽力
    • |
    • 推薦下載
    • 網站推薦
  • <nav id="w8uuk"></nav>
  • <menu id="w8uuk"><strong id="w8uuk"></strong></menu>
    <nav id="w8uuk"></nav>
    <menu id="w8uuk"><strong id="w8uuk"></strong></menu>
  • 送分棋牌